When you're having fun..
Door: nickysparadise
Blijf op de hoogte en volg Nicky
21 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
Naast deze hartslagverhogende activiteiten was er deze week ook genoeg ruimte voor ontspanning. Mailtjes beantwoorden, koken, skypen, longboarden, krachtoefeningetjes voor m’n zielige arm en een uitje op de vrijdagavond, je slechtste dag op Hawaii is nog steeds een van kwaliteit.
Ook zijn we nog steeds hard opzoek naar een huisje. Ik ben er een dagje op uitgegaan om in Paia, Haiku, Makawao en Pukalani een advertentie op te hangen. Heb enkele reacties gehad, maar geen die aan onze eisen voldoet. Morgen hebben we een afpraak voor een huisje waar we hoogstwaarschijnlijk heel februari in kunnen blijven.
Dat was het wel weer voor deze week. Voor een (visuele) aanvulling op mijn verslagje kunnen jullie terecht op http://paulh115.blogspot.com
22 Januari 2012 - 10:38
Coco:
hee nickoes :) ziet er echt leuk uit en leuk verslagje! ik volg je hoor! haha super leuk om te lezen en heel veel plezier! Ik snap je angst voor haaien haha doe voorzichtig xx coco! -
22 Januari 2012 - 11:04
Sanne:
Whooow!! Super cool allemaal! XXX -
22 Januari 2012 - 18:18
Oma Witt:
Woh, wat spannend allemaal.
En opwindend.
Leuke foto's.
xxxjes, oma.
23 Januari 2012 - 08:48
Dad:
!!! Happy New Year !!! -
25 Januari 2012 - 14:49
Bouwien:
Hahah thanks voor je berichtje! Zitten we even hoor, allebei aan de andere kant van de wereld :) Je hebt een pony! Staat leuk hoor haha, wel even wennen, bizar dat je die walvissen hebt gezien! Wij hadden zoiets ook een keer, met golfsurfen dan alleen dat er allemaal dolfijnen en schildpadden om ons heen zaten, echt heel dichtbij! Vet om zo in de natuur te surfen met al die beesten om je heen, geniet ervan!
Dikke x ook aan paul